klavijature01

Zoran Stojanović

Klavijature

gitara01

Božidar Nikolić

Solo gitara

solo01

Bojan Veličković

Vokalni solista

bubanj01

Jovan Pejčinović

Bubnjevi

bass01

Srdjan Milačić

Bas gitara

Bojan Veličković

Vokalni solista

Rodjen je 22.3.1982.god. u Leskovcu. Odrastao je u Lebanu. Srednju Muzičku školu završio je u Leskovcu (Odsek solo pevanje i teoretski smer). Diplomirao je na Fakultetu umetnosti u Nišu, odsek solo pevanje.

Zoran Stojanović

Klavijature

Diplomirao na Muzičkoj akademiji, trenutno radi kao nastavnik muzike u osnovnoj školi. Profesionalni muzičar sa preko 20 god. iskustva. U njegovom bogatom repertoaru su zastupljeni svi muzički žanrovi narodna, starogradska, zabavna, pop, rok, klasična muzika.

Nastupao je sa dosta poznatih muzičara, a svojim iskustvom daje poseban pečat bendu.

Božidar Nikolić

Solo gitara

Po profesiji profesor razredne nastave. Uporedo završio muzičku školu, odsek gitara. Aktivno se bavi muzikom već 25 godina, svirajući sa bendovima u Nišu i Leskovcu. Audiofil sa bogatim iskustvom, kolekcionar velike kolekcije jazz i rock vinila I poznavalac svih pravaca u muzici. Bavi se izmedju ostalog i audio produkcijom. Porodični čovek pre svega, otac dvoje dece. Rodjen sa muzikom u sebi i ona je njegov život.

Jovan Pejčinović

Bubnjevi

Od 2007 godine bubnjar grupe Extra Orchestra sa kojom za 10 godina ima preko 1000 nastupa. Od 2000-te do 2006. godine svira u grupi Point Blank sa kojom snima 5 albuma blues muzike gde se kao gost pojavljuje John O'leary.

Muzičku karijeru počinje ranih 90-tih godina svirajući tvrdji punk - rock muzički pravac u grupi Džek Trbosek. 1996. god. nastupa na Zaječarskoj gitarijadi sa dva benda Taboo i NCF sa kojima osvaja nagradu publike.

Srdjan Milačić

Bass gitara

Basista benda "Extraorchestra" od 2014 godine.

Kao sešn i studijsku muzičar, saradjivao sa autorima i izvodjačima različitih studijskih stilova: Staniša Stošić, Cune Gojković, Zdravko Čolić, Kiki Lesandrić, "Generacija 5", "Darkwood dub", "Quadromania", neka su imena solista i grupa sa liste saradnika ovog svestranog muzičara.